• Quick delivery & free returns
  • Shipping order within 24 h
  • Fast and helpful customer service

Gruppstyling i butik

Vårt stylingkoncept och våra egendesignade plagg är baserade på lång erfarenhet av att hjälpa kvinnor i alla storlekar att hitta kläder som passar just dem. Vi vill sprida inspiration, bidra till kroppsglädje och få kvinnor att känna självförtroende. Genom styling vill vi hjälpa kvinnor att uttrycka sin personlighet och blomstra för den de är. En läcker och smickrande outfit höjer humöret och självförtroendet och vi vill att det ska vara en glädjefylld upplevelse att prova kläder.

Samla gänget och boka in en privat styling i butik. Då har ni hela butiken för er själva under några timmar! Vi lovar, hos oss är det roligt att prova kläder och tillsammans med en stylist får ni hjälp med att hitta kläder som sitter som en smäck! Vi har kläder för både vardag och fest för alla kroppstyper i storlek S-5XL. Kom och inspireras och ha kul med oss! Vi bjuder på bubbel och tilltugg.ANTAL: Ca 3-15 personer. Är ni fler eller färre, ta kontakt med butiken.

ÖVRIGT: Kom som ni är och var beredda på att prova massor med kläder!

  

 

 

Genom vårt Online stylingtest kan vi dela med oss av vår kunskap om styling var du än bor, när som helst på dygnet och du får då härliga rekommendationer från våra stylister direkt till din e-post.