• Quick delivery world wide
  • Clothes for all siezes!
  • Fast & helpful customer service

Marie's blog

Recent Articles

Så blir sommarsandalerna som nya

Skriven av
1 Kommentarer views (247)
Så blir sommarsandalerna som nya
et är många som älskar våra mjuka och bekväma Sandy-sandaler. De funkar till nästan alla tillfällen, är vattentåliga och en av de mest bekväma skorna jag någonsin använt! Jag går med mina hela dagarna!
Lunika, comfortable favourite! Now available in more colours.
De flesta av er känner säker igen Lunikan? Lunikan är allas vår favorittopp, som räddar i nödlägen om och om igen. Jag använder själv Lunikan flera gånger i veckan, eftersom den är så praktisk. Vi har haft den i sortimentet redan i flera år, modellen har vi behållit så gott som oförändrad genom årens lopp. Jag tänker nu visa fördelarna med Lunikan samt lite stylingtips.
MARIE 60 ÅR: "More is more" eller hur är det?
För 60 år sedan, söndagen den 17.7.1960 på eftermiddagen föddes underbara Marie. Passa på att skicka en personlig födelsedagshälsning till henne genom att enkelt kommentera under detta inlägg, jag lovar att visa alla hälsningar för Marie på hennes stora dag.

Hemmet - en avspegling av henne?

Skriven av
24 Kommentarer views (326)
Hemmet - en avspegling av henne?
När en kvinna ska gå på toaletten, passerar hon först blomman som behöver vatten, hämtar vattenkannan och vattnar. Går till toan, sätter sig, ser fläckar på kaklet och dörren framför henne… Sträcker sig efter toapappret och torkar bort fläckarna, medan hon kissar.

Hur viktig är vikten?

Skriven av
4 Kommentarer views (319)
Hur viktig är vikten?
Har du någonsin känt dig ängslig inför att gå på ett kalas som du blivit bjuden på, för att du befunnit dig mitt i en ny diet, med nya restriktioner att förhålla sig till? Kanske du gått på det där kalaset, och känt dig misslyckad och skamsen för att du inte lyckades avstå från gräddtårtan. Eller så kom du på en ursäkt, så du slapp gå. Du kanske ändå inte hade några kläder som passade.

Beata i olika former för alla former

Skriven av
6 Kommentarer views (1902)
Beata i olika former för alla former
På somrarna har vi kvinnor så mycket att välja och vraka mellan att vi ibland kan ha svårt för att bestämma oss för vad vi ska ha på oss - byxor, shorts, capribyxor, leggings, kjol, klänning, tunika... Ännu svårare blir det när det ska väljas längd på klänningen eller tunikan.

Följ med bakom sömmarna

Skriven av
0 Kommentarer views (863)
Följ med bakom sömmarna
Hej alla fina! Vi får in massor med frågor om varifrån vi köper in våra kläder, hur vi väljer vad vi ska ta in och hur vi tänker kring hållbarhet. Därför tänkte jag berätta om hur vår inköpsprocess ser ut! Längst ner hittar ni även ett Vlogg-inlägg där man får följa med oss en dag på kontoret, där jag och min dotter Emelie designar kläder.

Vilken storlek är jag?

Skriven av
0 Kommentarer views (468)
Vilken storlek är jag?
Du har säkert märkt hur din storlek kan variera beroende på klädmärke och butik. Ibland kan storleken på lappen variera upp eller ner tre fyra steg. Det är därför inte alla gånger så enkelt att shoppa kläder på nätet. Speciellt om vikten brukar variera upp och ner. Om du ska lyckas med att välja rätt storlek gäller det att komma ihåg att jämföra sina mått med butikens storlekstabell.

Maries festligaste stylingtips

Skriven av
2 Kommentarer views (2679)
Maries festligaste stylingtips
Även om många kanske måste ställa in eller ändra om sommarens fester, så är vi många som ska försöka fira på nya sätt! Det kan vara frågan om en lite mindre studentfest, en uppskjuten födelsedag som blir av senare i år eller firandet av en bröllopsdag som får ske på tu man hand, istället för med hela familjen.

Ställ dig framför spegeln och anta utmaningen

Skriven av
4 Kommentarer views (352)
Ställ dig framför spegeln och anta utmaningen
Häromdagen klev en kvinna in i min butik, hon ryckte på axlarna och sa ’Inte tror jag ni har nåt som passar min kropp’. Kvinnan var i 50-års åldern, såg ut som vilken nordisk kvinna som helst. Lite mage, lite armar och andra vanliga livstecken som kommer när man levt ett havt liv. Hon klappade sig över magen och spände ut den för att demonstrera sitt ’problem’.

Maries snabba hemmaträning

Skriven av
0 Kommentarer views (293)
Maries snabba hemmaträning
Hej! Jag är ingen stortränare. Ja tränar för att hålla uppe styrkan i min kropp, då den lätt börjar dala ner åt i och med att muskelmassan sinar när man blir äldre. Jag märker dessutom att jag får mer energi, blir mer uthållig och viktigas av allt: Jag blir glad och mår bättre av att träna regelbundet.

Marie tipsar om hur man piggar upp svart!

Skriven av
2 Kommentarer views (2777)
Marie tipsar om hur man piggar upp svart!
Har du någonsin reflekterat över varför du använder svart? Svart är en färg som många tar till - den är praktiskt och går att matcha till de flesta andra färger, vilket gör den mångsidig. Man kan använda den året om, både till vardag och fest. Praktiskt!

Marie testar urgamla skönhetsknep

Skriven av
0 Kommentarer views (450)
Marie testar urgamla skönhetsknep
Hej på er! Jag älskar att prova enkla huskurer och skönhetsknep. Jag tror starkt på att inte krångla till det, och att naturen har svaren på mycket. Kolla in videon här nedan för att se när jag blandar min favorit ansiktsmask på endast TVÅ ingredienser!

Klä dig glad! 

Skriven av
0 Kommentarer views (415)
Klä dig glad! 
Det är torsdag morgon, helgen närmar sig igen, och helgen som just passerat känns som igår. Dagar flyter ihop och rutiner förnyas. Jag jobbar hemifrån. Min dator står på köksbordet. Samma bord jag äter min frukost, lunch och middag på. Jag ska inte gå ut, så kan skippa att klä på mig, kamma håret och sminka mig. Eller?

Marie lagar äkta spansk tortilla

Skriven av
2 Kommentarer views (914)
Marie lagar äkta spansk tortilla
Lär dig göra 'äkta' spansk Tortilla! Perfekt till påskbordet! Enkel att variera och vacker att dekorera! Har du ätit Spansk tortilla förut?
Visa 1 till 15 av 51 (1 sidor)