Skip to content

Drömbyxan ‘Vanessa’ är här igen

Kommer ni ihåg den sköna drömbyxan ‘Vanessa’? Dessa stretchbyxor är följsamma, höga och otroligt bekväma i midjan, de har bakfickor och de stretchar ordentligt! ‘Vanessa’ har rum för både rumpa och mage, stretchar åt alla håll. Den har perfekt längd till kängor på vintern (inte för långa), sneakers på våren (ankeln är lätt synlig) och sandaler på sommaren. Stretchbyxan är en tuff, ungdomlig byxa i lagom längd och med tighta ben. 

Färg:
Svart

Storlekar:
S-4XL

Passform:
Följsam tight stuprörsmodell med hög midja.

Material:
70% bomull, 25% polyester, 5% elastan

Detaljer:
Praktiska fickor baktill och dekorationsfickor fram. Ingen gylf och inga knappar.

 

 

När vi provat byxorna på olika modeller, så sitter den såklart på olika sätt på alla. Nedan följer recensioner från nöjda användare, i olika storlekar och med olika kroppstyper.

Emma 31 år, strolek 38, 165 cm –  S/M  – Timglasformad figur

“Byxan känns jättebra. Midjan är jättehög, hamnar precis rätt på min markerade midja. Byxan är lagom tight och den är perfekt längd på mig som annars brukar ha problem med att byxor är för långa. På vintern använder jag dem till kängor och kavlar då upp dem några varv. Ouppkavlade är byxan full längd på mig.”

Sara 38 år, storlek 44, 180 cm – L/XL – Timglasformad figur

“På mig som är lång blir byxor lätt åt det kortare hållet. ‘Vanessa’ slutar ca 5 cm ovanför mina fotknölar. Jag skarvar i med strumpor på vintern och behöver inte kavla upp dem för att de ska passa till kängor. På vår- och sommarhalvåret är längden perfekt till sandaler och sneakers.”

Jonna 42 år, storlek 46, 160 cm – L/XL – Äppelformad figur

“De är de skönaste byxorna jag provat! Jag brukar normalt använda XL nertill, men när jag tack vare min äppelformade kropp har lite mage, så brukar byxor antingen vara lösa i benen och bra i midjan, eller bra i midjan och lösa i benen. Dessa satt dock bra överallt, trots att jag valde L/XL. Midjan stretchar massor och längden är perfekt. Jag brukar kavla upp benen när jag stylar med kängor. Älskar dem!”

Erika 39 år, storlek 50, 165 cm – 2XL/3XL – Timglasformad figur

“Jag har både rumpa, mage och byst och ogillar när byxorna inte är tillräckligt höga i midjan. Jag vill inte ha några extra tjocka sömmar, knappar eller annat som gör att kläderna fastnar och inte faller snyggt. Dessa är helt perfekta på min kropp – höga i midjan, hålls upp utan bälte och är bra längd. Jag har hellre kortare längd på benen än för långa och dessa hamnar precis på fotknölarna.”

Tanja 52 år, storlek 54, 178 cm – 2XL/3XL – Rak figur

“Jag ogillar verkligen att prova byxor – upplever aldrig att de sitter bra. Jag gillar mina ben men inte min rumpa särskilt mycket. Dessa byxor sitter perfekt på mig, de framhäver mina ben, samtidigt som de lätt formar min rumpa och följer kroppen så jag enkelt kan använda mina favorittunikor till. Jag har ganska långa ben i förhållande till min överkropp så dessa blir mer som 7/8 dels längd på mig, vilket jag inte har något emot. Huvudsaken att de sitter bra längs benen, i midjan och rumpan. Jag är jättenöjd!”

Tack till er som hjälpte oss ta fram den perfekta modellen genom att prova oändligt många prototyper! När vi började jobba fram de första prototyperna sade vi till vår samarbetspartner att tyget skulle vara rejält, men stretchigt. HÖG midja med gummiband var ett måste. Modellen fick inte ha något extra som stack ut eller kom i vägen under tröjor och tunikor. Efter många prototyper fick vi fram drömbyxan ‘Vanessa’, som återigen finns i nätbutiken och i vår fysiska butik.

Kramar, Marie & Co.

0
Varukorg
Din varukorg är tomTillbaka till nätbutiken
'