Välkommen till Maries blogg – platsen fylld av mode och stylingtips för alla storlekar och former.

Jag är en livsnjutare som älskar färg, form, resor och mat. Jag har för länge sedan bestämt mig för att leva livet NU och inte när jag gått ner 10 kg, eller tränat bort mitt gäddhäng. Livet är för kort för att vänta med att leva det. Kom ihåg - skönheten ligger i betraktarens ögon! Du ska ha på dig det du tycker är fint och det du känner dig fin i - det är skönhet! 

Senaste blogginläggen

Personlig styling, när det passar dig!
Skriven av  , 01.10/2018
0Kommentarer
Personlig styling, när det passar dig!

Alla vet vi hur svårt det kan va att hitta rätt i kläddjungeln. Jag hör så ofta från kvinnor som går in i en butik för att hitta något nytt, men som sist och slutligen går ut med nåt som i princip ser ut som allt annat som redan hänger i garderoben. Många känner att de helt enkelt inte vet var de ska börja. Hur ser jag ens ut? Vad är vackert på min kropp? Vad passar jag i?

Styling är något som måste få ta tid, något som många inte känner att de har. Men alla har väl känt effekten av en riktigt snygg och smickrande outfit? Det kan verkligen lyfta humöret och självförtroendet! Min vision är att varje kvinna ska få blomstra som de är. Varje gång vi får ett mejl där någon ber om hjälp så önskar jag att jag kunde ta med en liten resväska och åka och hjälpa henne!

Så föddes idén om ett enkelt test som vem som helst kan göra, oavsett var de bor eller vilken tid på dygnet det är. Vi kan styling för ALLA storlekar och kroppsformer och våra tunikor är speciellt utformade med olika kroppsformer i åtanke. Visste ni förresten att XL-2XL är vår mest sålda storlek och att vi har plagg upp till 5XL?

Genom styling vill vi hjälpa kvinnor att uttrycka sin personlighet och blomstra för den de är. En läcker och smickrande outfit höjer humöret och självförtroendet och vi vill att det ska vara en glädjefylld upplevelse att prova kläder. Vårt styling-koncept och våra egendesignade plagg är baserade på lång erfarenhet att hjälpa kvinnor i alla åldrar, former och storlekar.


Stylingtestet har tagit flera månader att utveckla, och flera års erfarenhet av styling, kläder och olika kroppar innan det. Genom testet kommer vi kunna dela med oss av vår kunskap om styling och ägna varje kvinna den stylingservice som hon förtjänar! Jag fick nypa mig själv i armen på morgonen då vi skulle lansera, tänk att vi lyckats!?

Du behöver inte registrera dej för att kunna göra testet och det tar inte många minuter att fylla i det. Svara på några frågor om din kropp, vad du gillar och om du behöver stylas inför något speciellt evenemang eller bara få lite nya idéer till din vardagsgarderob. Du har även möjlighet att ladda upp en bild på dej själv om du vill!


Jag och mitt team av proffsiga stylister analyserar testsvaren och skickar personliga stylingtips som skulle passa just dig.

Våra stylister analyserar därefter dina svar och inom kort får du ett mejl med olika stylingförslag. Är det riktigt bråttom kan du skriva det i slutet av testet så försöker vi hjälpa dig snabbare ;) Förutom personliga stylingtips så får du även lite info om varför vissa plagg kommer passa bra på just dej. Du kan själv i lugn och ro kolla in rekommendationerna och låta dej inspireras! Och kom ihåg att det är absolut inget köptvång!

Så skynda er nu och gör testet så jag får börja styla!

För er som missat den kan ni se videon jag gjorde tillsammans med min dotter Emelie! Det blev många tagningar innan det satt men här är den! (Kanske bjuder på några bloopers senare, vem vet ;) )

Kram/
Marie

 

Lämna en kommentar

* Namn:
* Mejl: (publiceras inte)
   Webbplats: (http://)
* Kommentar:
Skriv koden du ser i rutan