• Quick delivery world wide
  • Clothes for all siezes!
  • Fast & helpful customer service

Så blir sommarsandalerna som nya

Posted by
0 Comments views (508)
Så blir sommarsandalerna som nya
Det är många som älskar våra mjuka och bekväma Sandy-sandaler. De funkar till nästan alla tillfällen, är vattentåliga och en av de mest bekväma skorna jag någonsin använt! Jag går med mina hela dagarna!
Lunika, comfortable favourite! Now available in more colours!
De flesta av er känner säker igen Lunikan? Lunikan är allas vår favorittopp, som räddar i nödlägen om och om igen. Jag använder själv Lunikan flera gånger i veckan, eftersom den är så praktisk. Vi har haft den i sortimentet redan i flera år, modellen har vi behållit så gott som oförändrad genom årens lopp. Jag tänker nu visa fördelarna med Lunikan samt lite stylingtips.

MARIE 60 ÅR: "More is more" eller hur är det?

Posted by
296 Comments views (2052)
MARIE 60 ÅR: "More is more" eller hur är det?
För 60 år sedan, söndagen den 17.7.1960 på eftermiddagen föddes underbara Marie. Passa på att skicka en personlig födelsedagshälsning till henne genom att enkelt kommentera under detta inlägg, jag lovar att visa alla hälsningar för Marie på hennes stora dag.

Hemmet - en avspegling av henne?

Posted by
22 Comments views (502)
Hemmet - en avspegling av henne?
När en kvinna ska gå på toaletten, passerar hon först blomman som behöver vatten, hämtar vattenkannan och vattnar. Går till toan, sätter sig, ser fläckar på kaklet och dörren framför henne… Sträcker sig efter toapappret och torkar bort fläckarna, medan hon kissar.