• Quick delivery world wide
  • Clothes for all siezes!
  • Fast & helpful customer service

Marie's blog

Recent Articles

Hur viktig är vikten?

Posted by
4 Comments views (296)
Hur viktig är vikten?
Har du någonsin känt dig ängslig inför att gå på ett kalas som du blivit bjuden på, för att du befunnit dig mitt i en ny diet, med nya restriktioner att förhålla sig till? Kanske du gått på det där kalaset, och känt dig misslyckad och skamsen för att du inte lyckades avstå från gräddtårtan. Eller så kom du på en ursäkt, så du slapp gå. Du kanske ändå inte hade några kläder som passade.

Beata i olika former för alla former

Posted by
6 Comments views (1883)
Beata i olika former för alla former
På somrarna har vi kvinnor så mycket att välja och vraka mellan att vi ibland kan ha svårt för att bestämma oss för vad vi ska ha på oss - byxor, shorts, capribyxor, leggings, kjol, klänning, tunika... Ännu svårare blir det när det ska väljas längd på klänningen eller tunikan.

Följ med bakom sömmarna

Posted by
0 Comments views (747)
Följ med bakom sömmarna
Hej alla fina! Vi får in massor med frågor om varifrån vi köper in våra kläder, hur vi väljer vad vi ska ta in och hur vi tänker kring hållbarhet. Därför tänkte jag berätta om hur vår inköpsprocess ser ut! Längst ner hittar ni även ett Vlogg-inlägg där man får följa med oss en dag på kontoret, där jag och min dotter Emelie designar kläder.

Vilken storlek är jag?

Posted by
0 Comments views (448)
Vilken storlek är jag?
Du har säkert märkt hur din storlek kan variera beroende på klädmärke och butik. Ibland kan storleken på lappen variera upp eller ner tre fyra steg. Det är därför inte alla gånger så enkelt att shoppa kläder på nätet. Speciellt om vikten brukar variera upp och ner. Om du ska lyckas med att välja rätt storlek gäller det att komma ihåg att jämföra sina mått med butikens storlekstabell.