• Quick delivery world wide
  • Clothes for all siezes!
  • Fast & helpful customer service

Maries festligaste stylingtips

Posted by
2 Comments views (2762)
Maries festligaste stylingtips
Även om många kanske måste ställa in eller ändra om sommarens fester, så är vi många som ska försöka fira på nya sätt! Det kan vara frågan om en lite mindre studentfest, en uppskjuten födelsedag som blir av senare i år eller firandet av en bröllopsdag som får ske på tu man hand, istället för med hela familjen.

Ställ dig framför spegeln och anta utmaningen

Posted by
4 Comments views (614)
Ställ dig framför spegeln och anta utmaningen
Häromdagen klev en kvinna in i min butik, hon ryckte på axlarna och sa ’Inte tror jag ni har nåt som passar min kropp’. Kvinnan var i 50-års åldern, såg ut som vilken nordisk kvinna som helst. Lite mage, lite armar och andra vanliga livstecken som kommer när man levt ett havt liv. Hon klappade sig över magen och spände ut den för att demonstrera sitt ’problem’.

Maries snabba hemmaträning

Posted by
0 Comments views (369)
Maries snabba hemmaträning
Hej! Jag är ingen stortränare. Ja tränar för att hålla uppe styrkan i min kropp, då den lätt börjar dala ner åt i och med att muskelmassan sinar när man blir äldre. Jag märker dessutom att jag får mer energi, blir mer uthållig och viktigas av allt: Jag blir glad och mår bättre av att träna regelbundet.

Uppdaterad nätbutik med flera finesser

Posted by
0 Comments views (163)
Uppdaterad nätbutik med flera finesser
Följ med på en rundtur i vår uppdaterade nätbutik! Du som aktivt kikar in i vår nätbutik kanske har märkt att den ändrat utseende och att det skett en del förändringar? Om du ännu inte hittat alla nya finesser vi har så häng med mig en stund, så berättar jag vad som är nytt!