• Quick delivery world wide
  • Clothes for all siezes!
  • Fast & helpful customer service

Drömbyxan är här

Posted by
4 Comments views (3560)
Drömbyxan är här
Efter många prototyper har vi äntligen fått in våra alldeles EGNA STRETCHBYXOR! De är följsamma, gudomligt höga i midjan, har fickor både bak och fram och stretchar ordentligt!

Startade klädbutiken jag själv saknade

Posted by
10 Comments views (16039)
Startade klädbutiken jag själv saknade
Jag har trott att de flesta vet hur allt började, men i och med att vi vuxit och fått allt fler följare oss så har jag insett att alla kanske inte vet om vad som gjorde att jag, en trebarnsmamma med rötter i Sverige, Spanien och Österbotten, startade en klädbutik i en liten by med drygt 2.000 invånare.

Styla plaggen till fest och till vardags 2.0

Posted by
2 Comments views (3325)
Styla plaggen till fest och till vardags 2.0
Vet du den där känslan då det känns som att du inte har något att ta på dig fastän garderoben är full av kläder? Visst är det så lätt hänt att man fastnar i tankesättet att vissa plagg bara går att använda till fest och andra plagg bara går att använda till vardags? Men så är det givetvis inte!

10 top denna jul!

Posted by
0 Comments views (1392)
10 top denna jul!
Hej alla goa! Så var det den tiden på året igen - med julstress, måsten och skyldigheter, eller? Nej, hoppas verkligen att det är det motsatta som gäller. Tid för lugn och ro, omtanke, pyssel och mys. För mig som gillar julen är detta en tid jag kan varva ner och jag tar absolut ingen stress.

Tips till dig med rak kroppstyp

Posted by
2 Comments views (2454)
Tips till dig med rak kroppstyp
”Klä dig enligt din kroppsform”, är ett vanligt råd från stilexperter, men hur vet man egentligen vilken kroppstyp man har? Vi på Dress like Marie har koll. Här är vår guide till vad som definierar en rak kropp och vad man ska tänka på när det kommer till styling.

Tips till dig med päronformad kroppstyp

Posted by
1 Comments views (2446)
Tips till dig med päronformad kroppstyp
”Klä dig enligt din kroppsform”, är ett vanligt råd från stilexperter, men hur vet man egentligen vilken kroppstyp man har? Vi på Dress like Marie har koll. Här är vår guide till vad som definierar en päronformad kropp och vad man ska tänka på när det kommer till styling.

Tips till dig med timglasformad kroppstyp

Posted by
0 Comments views (2112)
Tips till dig med timglasformad kroppstyp
”Klä dig enligt din kroppsform”, är ett vanligt råd från stilexperter, men hur vet man egentligen vilken kroppstyp man har? Vi på Dress like Marie har koll. Här är vår guide till vad som definierar en timglasformad kropp och vad man ska tänka på när det kommer till styling.

Tips till dig med äppelformad kroppsform

Posted by
11 Comments views (2419)
Tips till dig med äppelformad kroppsform
”Klä dig enligt din kroppsform”, är ett vanligt råd från stilexperter, men hur vet man egentligen vilken kroppstyp man har? Vi på Dress like Marie har koll. Här är vår guide till vad som definierar en äppelformad kropp och vad man ska tänka på när det kommer till styling.

Polyester - popular and priceworthy or problematic?

Posted by
2 Comments views (11252)
Polyester - popular and priceworthy or problematic?
Polyester and cotton are the two most common materials out of which our clothes are made today. Polyester is a relatively new material, which gained popularity due to technical advances after the second World War. Lately polyester, especially its harmful effects on the environment, has been discussed widely in discussions about fashion and sustainability. Polyester is a synthetic material made of oil, which is a non-renewable resource.
Marie's styling workshop: Accentuate with accessories
Using accessories allows you to express your personality and your own unique style. I love using accessories to give my outfits that finishing touch!
Dress yourself in a painting - check out the artwork behind our new dress
We are proud of being able to introduce our new Wendy dress to our collection! The Wendy dress is a piece of art - the design of the pattern comes from the American artist Wendy McWilliams whose eye for color, shape and composition I have long admired!

Style your fall- and winter clothes for spring!

Posted by
5 Comments views (3708)
Style your fall- and winter clothes for spring!
Everything is about styling and combining the clothes in new creative ways to make them feel new and ready for a new season. We have gathered our favorite clothes from the fall and winter season and re-styled them for spring! Let yourself be inspired!