• Quick delivery world wide
  • Clothes for all siezes!
  • Fast & helpful customer service

Marie's styling workshop: Maries materialskola

Posted by
2 Comments views (18739)
Marie's styling workshop: Maries materialskola
Alla material har sina för och nackdelar. Ett är vattenavstötande, ett annat stretchar, ett tredje skrynklar inte... Materialet avgör hur plagget beter sig, håller och behåller sin form. Välj sådana material som känns sköna på din hud och funkar för dina behov.

Marie's styling workshop: Colors affect our mood!

Posted by
9 Comments views (11350)
Marie's styling workshop: Colors affect our mood!
Everyone sees color differently - a color can make one person happy and make another one feel straight out awful. Colors are an optical phenomena that has a deeper unconscious impact on our feelings and how we perceive things, than we might realize. I have always loved color and dressed accordingly my whole life. Without colors I feel impersonal, like unseasoned food. I need color around me!

Årets bästa julklappstips

Posted by
0 Comments views (2177)
Årets bästa julklappstips
Hej! Kan ni förstå - Vi närmar oss december med stormsteg och personligen älskar jag den månaden. Från en grå och trist november till en december som fylls av mysbelysning, ljus, julbak, pyssel och familjetid - det piggar verkligen upp mitt i årets mörkaste månad.
Marie's styling workshop: Mina bästa klädvårdstips
Förläng klädernas livslängd och vårda dina kläder. Att tvätta kläderna är inte alltid det bästa sättet att fräscha upp våra plagg. Det finns flera nackdelar med att tvätta kläderna för ofta. Det sliter på plaggets fibrer, mikroplaster lösgörs från plagg som innehåller elastan vilket i sin tur är dåligt för miljön.

Låt oss presentera vår senaste uppfinning

Posted by
9 Comments views (2434)
Låt oss presentera vår senaste uppfinning
Ni har väl inte missat vår senaste ’uppfinning’ LUNIKA? Lunikan dök upp som en idé i mitt huvud en morgon när jag ville ha jeansleggings och en kortare tunika på mig, men saknade något som förlängde tunikan så jag skulle slippa gå med rumpan bar (de må kallas jeans men att gå med rumpan bar i leggings är för mig förbjudet).

Styla plaggen till fest och vardag

Posted by
0 Comments views (3385)
Styla plaggen till fest och vardag
Du köper ett plagg inför en specifik festlighet, använder det en gång och hänger tillbaka det i garderoben igen. Något år senare inser du att du aldrig använde plagget igen, sparar det 'ifall om' eller gör dig av med det. Känner du igen det? Det behöver inte vara så! Att köpa plagg för att använda EN gång per år är både dyrt och dåligt för miljön.