• Quick delivery world wide
  • Clothes for all siezes!
  • Fast & helpful customer service
Hösta till dina favoritplagg
Posted by  , 20.08/2020
0Comments
Hösta till dina favoritplagg

Vi gillar ju skarpt att man får ut så mycket som möjligt av alla sina plagg. Stuva alltså inte undan alla dina sommarkläder till hösten, utan fortsätt använda dom så länge det går. Kort ärm, spets och en somrig känsla i ett plagg kan lätt stylas om så att det även passar på hösten. Jag brukar styla med tre element för att förlänga säsongen!

Hösten är ju en tid man längtar efter förnyelse, men förnyelse betyder inte alltid att man måste köpa nytt. Att hitta nya kombinationer och stylingmöjligheter ger samma känsla. Plagg man blivit lite trött på får nytt liv när man blandar och leker med kontraster, somrigt - höstigt, mjukt - hårt, ljust - mörkt, gammalt - något nytt. Inventera din garderob och plocka till hösten bort det du absolut inte kommer att använda på vinter, men spara alla somriga plagg du kan tänka dig ta med dig till hösten. Jag ska visa dig vilka plagg som kommer att få följa med mig till nästa säsong och hur jag i huvudsak använder mig av tjocka leggings, läderkängor och kofta:

EDLA - Mjuk spets i kontrast till svart

EDLA TUNIKA HANNELE KOFTA BAMBULEGGINGS HALSBAND KÄNGOR

Edla är så pass lång att jag använt den barbent på sommaren, men eftersom det är en tunika jag gillat mest i sommar vill jag inte sluta använda den trots att det blir kallare. Eftersom den har kort ärm kombinerar jag den med en kofta, riktigt tjocka bambuleggings och kängor. I kontrast till spetsen tycker jag det blir riktigt snyggt.

EMILIA - Trikåtunika med färggrann kofta

EMILIA TUNIKA HANNELE KOFTA BAMBULEGGINGS HALSBAND KÄNGOR

Trots att trikåtunikan Emilia har 3/4 ärm vill jag kunna använda den när det blir kallare. Eftersom den är svartvit kan jag matcha vilken färg jag vill till den. Och så klart klär jag på mig leggings och kängor.

MARTHA - A-formad viskostunika kombinerad med poncho

MARTHA TUNIKA AMALIA PONCHO BAMBULEGGINGS HALSBAND KÄNGOR

När det ännu inte är riktigt kallt passar det ypperligt med en poncho. Amalia ponchon funkar förstås också bra med mönstrade överdelar. Ett silverfärgat smycke kommer bra till sin rätt. Mjuk virkad poncho i kontrast till läderkängorna piffar upp outfiten.

NELLI - Framhäv färgerna i batiken med leggings och kofta

NELLI TUNIKA HANNELE KOFTA FÄRGGLADA KICKI LEGGINGS SVARTA LEGGINGS HALSBAND KÄNGOR

Tunikan Nelli gillar jag för att jag kan plocka upp färger i mönstret. På sommaren har jag använt den mycket med caprin, men snart blir det dags att kombinera den till en kofta i valfri färg och långa leggings. Färgade leggings passar lika bra som svarta!

SONJA - Bohemisk tunika med kontrastfärger

SONJA TUNIKA HANNELE KOFTA SVARTA LEGGINGS HALSBAND KÄNGOR

Tunikan Sonja gillar jag för att den passar så fint också ihop med petrolblå Kick leggings. Utöver långa leggings kombinerar jag den till Hennele koftan samt läderkängor. Ett retrosmycke kronar verket.

BEATA - Klassikern som hänger med året runt

BEATA TUNIKORNA HANNELE KOFTA SVARTA LEGGINGS HALSBAND KÄNGOR

Beatan är härlig för att den funkar året om, till vardags och till fest samt med strumpbyxor och tjockare leggings eller stretchbyxor. De här modellerna kommer jag att ta med till min höstgarderob. På sommaren hade jag caprin till, men till hösten tänker jag kombinera dem med hellånga svarta leggings eller enfärgade Kicki leggings, läderkängor samt en Hannele kofta.

Hoppas att du också fått lite inspiration till att hitta nya stylingmöjligheter till era sommarplagg!

 

Kram/
Marie

Tags: styling

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code