• Quick delivery world wide
 • Clothes for all siezes!
 • Fast & helpful customer service
Beata i olika former för alla former
Posted by  , 16.06/2020
5Comments
Beata i olika former för alla former

På somrarna har vi kvinnor så mycket att välja och vraka mellan att vi ibland kan ha svårt för att bestämma oss för vad vi ska ha på oss - byxor, shorts, capribyxor, leggings, kjol, klänning, tunika... Ännu svårare blir det när det ska väljas längd på klänningen eller tunikan. Det finns ju så många längder att välja mellan - korta tunikor, långa tunikor, knälånga modeller och hellånga klänningar.

Klänningen är ett härligt plagg som passar för många tillfällen. På sommaren är den sval och luftig och på vinter man kan klä ett par värmande leggings under och den passar lika bra till stranden som till skönt hemmahäng. Någon trivs bättre i kortare tunikamodeller än i klänning medan någon annan gillar hellånga modeller. Du har säkert märkt att du trivs bättre i vissa längder än andra eller så kanske du är en klänningsmänniska rakt igenom och gillar alla modeller och längder.

Vad ska man då tänka på när man väljer längd på klänningen? Jag ska berätta kort.
Grundregeln som man brukar prata om är att långa klär riktigt bra i långa modeller och korta passar superbra i kortare modeller. Medellånga modeller klär alla i, men kär man kort kan med fördel välja modeller som inte går längre än till just ovanför knäna. Det är dock utformningen på klänningen som är viktigast. A och O är hur snittet sitter på just din kropp. 

Nu ska vi djupdyka ner i BEATANS värld och jag ska visa alla dess variationer. Härliga Beata är en tunika/klänningsmodell som följt med oss redan i flera år. Den har blivit en klassiker, som vi med jämna mellanrum tar in i nya variationer. Några gånger om året kommer den i nya mönster, men nu varierar den också i längd. Original Beatan är som en längre tunika eller kortare klänning. Beatan tillverkas i en polyester-viskosblandning som faller mycket snyggt och den A-formade prinsessmodellen är mycket smickrande. Den är insydd på exakt det rätta stället för att vara smickrande på de flesta kroppstyper.


Beata Mini är den kortaste versionen vi har av Beatan. Blusen är 20 cm kortare än original Beatan och den har kort ärm. Modellen passar perfekt till haremsbyxor eller till de luftiga Hilma-byxorna.
BEATA MINIDen ursprungliga Beatan, Beata Original, har halvlång ärm och den är längre i modellen. På kortare kvinnor funkar den som klänning och på längre som en tunika som kan användas med leggings. Jag är 169 cm lång och du ser att tunikan slutar en bit ovanför mina knän.
BEATA HALSBAND JEANSLEGGINGS SKOR


Den här Beatan är lika lång som den förra modellen, men den har kort ärm. Kombinera till capribyxor, leggings eller använd barbent.
BEATA JEANSLEGGINGS SKOR


Beata Midi är en modell som går ungefär till knäna. Den här modellen täcker mina knän helt. Ärmarna är korta och ringningen är rund.
BEATA MIDI SKOR


Beata Maxi är vår hellånga modell med mycket vackert fall i kjoldelen. Den har kort ärm och rund halsringning.
BEATA MAXI SKOR

Alla kan hitta sin alldeles egna Beata <3

Kram, Marie

Den kortärmade medellånga Beatan hette för Elina, men för att du som älskar denna modell bara ska ha ett namn att komma ihåg, så bestämde vi oss för att alla plagg i denna modell, oavsett urringning och ärmlängd och längd, ska heta Beata!
Tags: Beata

5Comments

  • Avatar
   GunillaSanden
   Jun 26, 2020

   Eftersom jag är kort, 160 cm, och har förhållandevis korta ben, föredrar jag \"mini\". MIDI gör mig \"gammal\" (... hm är ju \"bara 69 år\"

   • Avatar
    Marie, Dress like Marie
    Jul 2, 2020

    Hej Gunilla! Ja det låter som att du hittat rätt modell! Mini är en praktiskt modell om man är lite kortare! 69 år är ingen ålder ;) Ha en trevlig sommar! \n

  • Avatar
   Anne Rauhala
   Jul 5, 2020

   Hej.\nTack för alla härliga Beator. En dom jag önskade mig var en hel svart med kanske en lite bredare halsurringning. 2-3cm bort på axeln och drt gjorde susen åt modellen. Också en Beata men lite mindre färgsprak hade ännu plats i min garderob.

   • Avatar
    Marie
    Jul 8, 2020

    Hej Anne! \nTack för fin feedback! Vi ska lägga bakom örat, vi har många nya modeller på gång : )

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code