• Quick delivery world wide
 • Clothes for all siezes!
 • Fast & helpful customer service
Maries festligaste stylingtips
Posted by  , 20.05/2020
2Comments
Maries festligaste stylingtips

Hej! 

Även om många kanske måste ställa in eller ändra om sommarens fester, så är vi många som ska försöka fira på nya sätt! Det kan vara frågan om en lite mindre studentfest, en uppskjuten födelsedag som blir av senare i år eller firandet av en bröllopsdag som får ske på tu man hand, istället för med hela familjen. Oavsett hur och vad du kommer att fira så kan det vara lika kul som alltid att klä upp sig inför en fest! Jag har samlat mina bästa stylingtips för hur du kan klä upp dina plagg för en lite festligare touch! Och till sist visar jag i min sensate Vlogg hur jag brukar fixa mig festfin i håret och hur jag brukar sminka mig till fest.


MICHELLE HILMA HALSBAND SKOR

Michelle tunikan som är av lite kortare modell blir helfestlig med lösare Hilma byxor och den passar förstås också till andra färger än lila, t.ex. gult eller rosa. Klackskor och ett smycke till gör bäraren festfin.ELINA HALSBAND ARMBAND

Skorna har vi lånat från Bianco!

Tunikan Elina med sina härliga pastellfärger är festfin som den är! Passar ypperligt barbent eller matchad med ett par pastellfärgade byxor av valfri färg. Med ett par klackade sandaler i pastell får denna klänning ett festligt lyft. Avsluta outfiten med ett halsband och armband som går ton i ton med den färg du valt nertill! 


DIANA EMELIE HALSBAND SKOR

Diana är en favorit hos många - praktiskt A-formad, lätt att klä upp till fest och dressa ner till vardags. Matcha med Emelie-byxan för en stilig festoutfit, som dessutom är praktisk! Våra bekväma klackskor passar ypperligt till och ett stort halsband blir pricken över i:et.

Spets är alltid festligt. Jag gillar att matcha en enkel spetsblus med ett par bredbenta haremsbyxor i någon häftig färg! jag tycker rött och vitt är superfräscht ihop! Snyggt med ett par enkla, svarta pumps och ett färgstarkt halsband! 
Skorna hittade jag hos Bianco!
Få plagg blir mer fest än en spetsklänning. Tidlös och vacker som den är. Jag brukar låta klänningen 'säga sitt' och endast matcha med enkla accessoarer. Denna gröna färg tycker jag skulle vara tjusig ihop med ett par ljusa mocka-klackar och vårt ljusa halsband i pärlemor! 

För mig är det en självklarhet att kunna använda mina plagg både till vardag och fest. Med rätt accessoarer och kombinationer funkar det. Det är ju alltid festligt med spets, men låt inte dina spetsplagg ligga i skåpet i väntan på fester. Du kan prova styla ner det festliga med till exempel svarta eller prickiga stretchbyxor, jeansjacka och en lättare vardagssko. Då blir din outfit både romantisk och tuff!
Och sist, men absolut inte minst: Pigga upp med en festligare sminkning och piffig frisyr! I videon nedan får ni se hur jag brukar göra när jag ska piffa till för fest :) 


Kram,
Marie
Tags: party

2Comments

  • Avatar
   Marja-Terttu Laihonen
   May 30, 2020

   Ihailen meikkivärejäsi.. Ja sitä \"monitoimikynää\" mikä se mahtaa olla.. Sait kauniin meikin tehtyä..

   • Avatar
    Marie
    Jun 4, 2020

    Kiitos paljon! Kynä on Lumenen vaaleanruskea : )

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code