• Quick delivery world wide
 • Clothes for all siezes!
 • Fast & helpful customer service
Styla dina enfärgade basplagg
Posted by  , 30.01/2020
3Comments
Styla dina enfärgade basplagg

Du har säkert märkt, att vi nu som då nämner ordet "basplagg" på våra sidor? Men vad är ett "basplagg", är inte alla kläder nödvändiga och de hör väl till och med till våra basbehov? Ja, så är det, men när vi talar om basplagg menar vi i huvudsak enfärgade kläder, utan mönster och krusiduller. Kläder som är lätta att kombinera med varandra och med andra mönster och kläder som kan användas under årets alla säsonger. Enfärgade toppar, tunikor och blusar med olika längd på ärmarna, enfärgade enkla nederdelar, underkläder och strumpor hör till vad vi kallar basplagg. Välj dina basplagg med omsorg och satsa på bra kvalitet, för de kommer att användas mycket och ligger närmast din hud. Vad gäller material gillar jag själv basplagg i viskos. Färgerna håller tvätt efter tvätt och plaggen skrynklar inte.

Bra baskläder ligger som grund för en hållbar garderob!

Välj din baskläder enligt behov.
Är du en som gillar koftor?
En mönstrad kofta passar oftast bäst med en enfärgad baströja eller topp och en mönstrad tröja är fin tillsammans med en enfärgad kofta. Om man hellre vill använda enfärgade överdelar kan man fritt leka med kontrasterna och nyanserna i färgerna. Satsa på bra baströjor som du kan använda under koftor och tunikor, antingen ärmlösa eller med ärm. Ta också beaktande hur du kan kombinera dina basplagg med andra färger. Välj färger som kan kombineras med varandra. Innehåller din garderob t.ex. mycket blått? Tänk efter vilka färger som passar till dina favoritfärger. Vill du framhäva kontraster eller använder du mest just din favoritfärg?


BLÅ & ROSA TESSA KOFTA GUL HANNELE KOFTA BATIKJACKA KARIN
GRÅ TUNIKA ANNA SVART TUNIKA ASTA SJAL HALSBAND MED RUNT HÄNGE HALSBAND MED BLOMMA

Använder du mest tunikor och klänningar?
Prova an lång åtsittande bastopp undertill, som tunikorna och klänningarna kan falla snyggt över.


Bastoppen 'Lunika' (som finns som prickig och mörklila) är av halt material, så att överdelen inte fastnar i tyget utan faller snyggt utan konstigheter. Ett ypperligt basplagg som man användas på många sätt.
LUNIKA ORANGE TUNIKA GRÖN KLÄNNING

En tidlös, enfärgad svart väst är också användbar i en basgarderob. Den passar både till mönstrade tunikor och enfärgade baströjor.
 LISEN VÄST MÖNSTRAD TUNIKA INES VÄST


Basplagg kan man så klart också använda som de är och lägga till accessoarer, så som färgglada och mönstrade sjalar och smycken. Med en vacker mönstrad sjal, får en enfärgad tunika en helt annan look. Tunikans färger kan man ta upp i t.ex. sjalen så som i detta exempel där samma sjal passar med både blå och röd bastunika.


SAARA BASTUNIKA SJAL

  

Med accessoarer kan man lätt ändra outfiten från vardaglig till festlig. Bling, glitter och en tunn sjal kan göra så mycket.
SJAL 1 HALSBAND 1 SJAL 2 HALSBAND 2 SJAL 3 HALSBAND 3

Kortärmade tunikor funkar alldeles utmärkt med en långärmad baströja under. Här ser du en färgglad Flora-tunika med enfärgade baströjor i olika färger. Vilken är din favorit?

FLORA TUNIKA BASTRÖJA ALICIA

Vad gäller badunderdelar tycker jag att man främst ska tänka bekvämlighet och mångsidighet. De basunderdelar som är i störst användning förutom underkläderna är ju oftast svarta - antingen svarta lite tunnare Magic leggings, tjocka Magic vinterleggings, svarta byxor i bred modell och svarta stretchbyxor med smalare passform. Mina favoriter bland stretchbyxor är den svarta Vanessa byxan, vars detaljer och fickor inte syns under längre tunikor. Andra favoriter är Jeansleggings - mjuka men stadiga leggings, som på håll ser ut som jeans, men är lika sköna som leggings. Dessa funkar också under längre tunikor, blusar och klänningar, eftersom detaljerna är tryckta på tyget.


Jag hoppas att du nu fått lite tips på hur du ska välja dina bästa basplagg. Kom ihåg, att vi med jämna mellanrum har våra omåttligt populära "Basveckor", då man kan passa på att fylla på sitt lager med händiga basplagg.Kram, Marie

Tags: styling colors

3Comments

  • Avatar
   Erja Saari
   Feb 9, 2020

   Satulaan perusvaatteita huiveilla ja koruilla.

  • Avatar
   Erja Saari
   Feb 9, 2020

   Huiveilla ja koryilla

  • Avatar
   Elisabet Sanfridsson
   Feb 13, 2020

   Jag brukade alltid förr använda olika sjalar men nu är jag så varm att jag oftare sätter på mig ett fint halsband eller en brosch. Jag har också ett par löskragar som helt kan ändra plaggets utseendeOlikfärgade nederdelar o strumpor är också kul att variera med.En kavaj eller väst i tufft snitt är också i min smak

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code