• Quick delivery world wide
 • Clothes for all siezes!
 • Fast & helpful customer service

Marie's blog

Recent Articles

Drömbyxan är här
Posted by  , 31.12/2019
4Comments
Drömbyxan är här

Efter många prototyper har vi äntligen fått in våra alldeles EGNA STRETCHBYXOR! De är följsamma, gudomligt höga i midjan, har fickor både bak och fram och stretchar ordentligt! 

När vi började jobba fram de första prototyperna sade vi till vår samarbetspartner att tyget ska vara rejält men stretchigt, ha fickor både fram och bak, vara HÖGA i midjan med ett rejält gummiband, och inte ha något extra som sticker ut eller kommer i vägen under tröjor och tunikor. Efter många prototyper har vi äntligen lyckats.

Byxan, som fått namnet 'Vanessa', har rum för både rumpa och mage, stretchar åt alla håll, och har perfekt längd till kängor på vintern (inte för långa), sneakers på våren (ankeln är lätt synlig) och sandaler på sommaren. 

Vanessa är en tuff, ungdomlig byxa med tighta ben och lagom längd. När vi provat byxorna på olika modeller, så sitter den såklart på olika sätt på alla. Nedan följer en guide över vad du kan förvänta dig.

STRETCHBYXOR VANESSA

Emma 31 år, strolek 38, 165 cm -  S/M  - Timglasformad figur

"Byxan känns jättebra. Midjan är jättehög, hamnar precis rätt på min markerade midja. Byxorna är lagom tight och perfekt längd på mig som annars brukar ha problem med att byxor är för långa. På vintern använder jag dem till kängor och kavlar då upp dem några varv. Ouppkavlade är byxan full längd på mig."

Sara 38 år, storlek 44, 180 cm - L/XL - Timglasformad figur

"På mig som är lång blir byxor lätt åt det kortare hållet. Vanessa slutar ca 5 cm ovanför mina fotknölar. Jag skarvar i med strumpor på vintern och behöver inte kavla upp dem för att de ska passa till kängor. På vår- och sommarhalvåret är längden perfekt till sandaler och sneakers."

Jonna 42 år, storlek 46, 160 cm - L/XL - Äppelformad figur

"De är de skönaste byxorna jag provat! Jag brukar normalt ha XL nertill, men när jag har lite mage tack vare min äppelform, så brukar byxor antingen vara lösa i benen och bra i midjan, eller bra i midjan och lösa i benen. Dessa satt dock bra överallt, trots att jag valde L/XL och inte XL/2XL. Midjan stretchar massor och längden är perfekt. Jag brukar kavla upp benen när jag stylar med kängor. Älskar dem!"

Erika 39 år, storlek 50, 165 cm - XL/2XL - Timglasformad figur

"Jag har både rumpa, mage och byst och ogillar när byxorna inte är tillräckligt höga i midjan. Jag vill inte ha några extra tjocka sömmar, knappar eller annat som gör att kläderna fastnar och inte faller snyggt. Dessa är helt perfekta på min kropp - höga i midjan, hålls upp utan bälte och är bra längd. Jag har hellre kortare längd på benen än för långa och dessa hamnar precis på fotknölarna."

Tanja 52 år, storlek 54, 178 cm - 2-3XL - Rak figur

"Jag ogillar verkligen att prova byxor - upplever aldrig att de sitter bra. Jag gillar mina ben men inte min rumpa särskilt mycket. Dessa byxor sitter perfekt på mig, de framhäver mina ben, samtidigt som de lätt formar min rumpa och följer kroppen så jag enkelt kan använda mina favorittunikor till. Jag har ganska långa ben i förhållande till min överkropp så dessa blir mer som 7/8 dels längd på mig, vilket jag inte har något emot. Huvudsaken att de sitter bra längs benen, i midjan och rumpan. Jag är jättenöjd!"

Tack till er som hjälpt oss ta fram den perfekta modellen genom att prova oändligt många prototyper och tack också till er som tålmodigt väntat på den perfekta byxan! Nu fortsätter vi jobba på raka och utsvängda modeller. Håll utkik! 

Kramar, Marie & Co.

Tags: trousers

4Comments

  • Avatar
   Silja Merisalo
   Jan 24, 2020

   Olen 165cm pitkä .mutta en löydä sopivia juoksuja joko on pitkät lahkeet... tai sit on mudottomat ..farkut tallinasta ostettu 40sunbird merkkiset

   • Avatar
    Marie
    Feb 3, 2020

    Moi Sija! Kannattaa ihmeessä kokeilla, koska nämä saavat kyllä hyvää palautetta, sekä liikkeissämme että verkkokaupassamme ihan päivittäin. Muista, että meillä on ilmainen palautus ja vaihto, jos tarvitsee esim. vaihtaa kokoa. / Marie

  • Avatar
   KAARINA SIVONENv
   Jan 25, 2020

   46j6k. Olen 152 sm,pitkä. Omenavartaloinen.. En saa mieleistä housuja mistään. Olisko nämä mahdollisesti, housut jotka tuntuisi omilta.

   • Avatar
    Marie
    Feb 3, 2020

    Moi Kaarina! Kannattaa ihmeessä kokeilla, koska nämä saavat kyllä hyvää palautetta, sekä liikkeissämme että verkkokaupassamme. Muista, että meillä on ilmainen palautus ja vaihto, jos tarvitsee esim. vaihtaa kokoa. / Marie

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code