• Quick delivery world wide
 • Clothes for all siezes!
 • Fast & helpful customer service

Marie's blog

Recent Articles

Styla plaggen till fest och till vardags 2.0
Posted by  , 15.11/2019
2Comments
Styla plaggen till fest och till vardags 2.0

Vet du den där känslan då det känns som att du inte har något att ta på dig fastän garderoben är full av kläder? Visst är det så lätt hänt att man fastnar i tankesättet att vissa plagg bara går att använda till fest och andra plagg bara går att använda till vardags? Men så är det givetvis inte!

Du kanske kommer ihåg att jag tipsade er om hur man kan styla om plagg till fest och vardag för ett år sedan? Idag är jag tillbaka med nya fräscha stylingar av hela sju plagg, som jag vill dela med mig av. Förhoppningsvis kan jag även inspirera dig till att använda något av plaggen du har hemma på ett helt nytt sätt. Genom att hitta nya sätt att använda de plagg du redan har sparar du både pengar och på miljön - samtidigt undviker du en klädkris!

Här är jag klädd i härliga blommiga Beatan. Till vardags har jag matchat klänningen till jeansleggings, ett par coola kängor, en snygg mörkgrön sjal och ett lågt silverfärgat halsband. Till fest låter jag Beatas vackra blommönster komma fram och matchar den med svarta strumpbyxor, klackskor och ett kort halsband med silverdetalj. 

BEATA KLÄNNING JEANSLEGGINGS KÄNGOR SJAL HALSBAND KLACKSKOR STRUMPBYXOR

Här visar jag upp en annan styling av vår gråblåblommiga Beata. Till vardags bär jag den med jeansleggings och en fin sjal med ringar i blå färg och ringtemat fortsätter med ett halsband med ringar på ljus läderrem. Till fest låter jag Beatans blåa färg tala för sig själv med ett kort halsband och svart nedredel. 

BEATA KLÄNNING JEANSLEGGINGS KÄNGOR SJAL HALSBAND HALSBAND KLACKSKOR STRUMPBYXOR

Till den svarta kortklänningen Elisa har jag valt att lägga till lite färg i form av en kofta, en cool sjal i matchande färger och ett långt modernt hänge i silver. Elisa är väldigt vacker i sin enkelhet till fest med ärmar i meshtyg och en meshdetalj i urringningen. Även till fest har jag lagt till lite färg genom att kombinera den till den gröna spetstoppen Fanni som får sticka fram undertill samt ett långt silverfärgat halsband med blomhänge.

ELISA KLÄNNING SJAL KOFTA JEANSLEGGINGS KÄNGOR HALSBAND MED MODERNT HÄNGE

SPETSTOPP FANNI HALSBAND MED BLOMHÄNGE KLACKSKOR STRUMPBYXOR

I spetsklänningen Ilse är du alltid festfin! Till vardags har jag tuffat till klänningen med en svart väst, kängor, en sjal i matchande färger och jag har även lagt till ett vackert halsband med blomhänge. Till fest har jag valt ett halsband med hjärthänge och en matchande sjal i silver. 

ILSE KLÄNNING JEANSLEGGINGS KÄNGOR MÖNSTRAD SJAL HALSBAND MED BLOMHÄNGE

HALSBAND MED HJÄRTHÄNGE SILVERFÄRGAD SJAL KLACKSKOR STRUMPBYXOR

Tunikan Lovisa som har fina slitsdetaljer funkar alldeles utmärkt med sicksackmönstrad sjal, jeansleggings och kängor till vardags. Till fest kombinerar jag den till en lång prickig Lunika topp som skymtar fram under fållen, strumpyxor och klackskor.

TUNIKAN LOVISA JEANSLEGGINGS KÄNGOR MÖNSTRAD SJAL GULDFÄRGAT HALSBAND

HJÄRTHALSBAND PRICKIG LUNIKA TOPP KLACKSKOR STRUMPBYXOR

Iklädd klänningen Mona är du en pigg färgklick i alla rum. Till vardags har jag valt att matcha Mona till en grönprickig sjal, leggings och ett hjärthalsband, för att låta de fina volangärmarna stå i centrum. Till fest lämnar jag bort sjalen och byter ut halsbandet mot ett tufft kort silverfärgat halsband. 

KLÄNNINGEN MONA JEANSLEGGINGS KÄNGOR STRUMPBYXOR

GRÖN SJAL HJÄRTHALSBAND KLACKSKOR

Korta klänningen Paula finns nu efter stor efterfrågan nu också i svart och är lika fin till både vardags som till fest. Matcha Paula med en scarf, ett halsband, jeansleggings och kängor till vardags och ett långt halsband i retrostil till fest så att den snygga asymmetriska urringningen kommer till sin rätt. Om du vill, kan du även lägga till en fin sjal runt axlarna till fest. 

KLÄNNINGEN PAULA JEANSLEGGINGS KÄNGOR MÖNSTRAD SJAL SILVERGÄRGAT HALSBAND

GULDFÄRGAT HALSBAND GULDFÄRGAD SJAL KLACKSKOR STRUMPBYXOR

Om du vill se fler fina stylingar och tips på hur du kan styla om dina plagg både till fest och till vardag ska du kika på fjolårets blogginlägg som du hittar här.


Kram,
Marie

PS!
Visste du att du kan ta med dig gamla plagg till en Dress like Marie butik och få hjälp med att styla om dem så att de känns som nya igen? Fiffigt va? :)

Tags: styling party

2Comments

  • Avatar
   Riitta Kesäniemi
   Dec 22, 2019

   Mikä punainen jakku Mariella on elisa mekon kanssa? Entä mikä huivi? Haluaisin samanlaiset.terv Riitta

   • Avatar
    Marie
    Dec 23, 2019

    Hei Riitta! Huivi löytyy täältä (punainen): https://dresslikemarie.com/fi/asusteet/3072-sjal-med-grafiskt-moenster.html#/6-vari-vihrea\nJa neule täältä: https://dresslikemarie.com/fi/ylaosat/3023-cardigan.html#/60-koko-2xl_4xl_one_size/122-vari-tummanpunainen\nTerveisin Marie

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code