• Quick delivery world wide
  • Clothes for all siezes!
  • Fast & helpful customer service

Marie's blog

Recent Articles

Årets bästa julklappstips
Posted by  , 20.11/2018
0Comments
Årets bästa julklappstips

Hej! Kan ni förstå - Vi närmar oss december med stormsteg och personligen älskar jag den månaden. Från en grå och trist november till en december som fylls av mysbelysning, ljus, julbak, pyssel och familjetid - det piggar verkligen upp mitt i årets mörkaste månad.

En annan del i julmånaden som jag gillar är att fundera över vilka julklappar jag vill ge till mina nära och kära ❤️ Så här kommer mina bästa tips på vilka klappar jag tycker är mitt i prick! 

Hippie-Romantisk poncho

För en färgsprakande personlighet som gillar det hippie-romantiska är vår handvirkade poncho från Nepal mitt i prick! Den innehåller regnbågens alla färger och är praktiskt och skön att ha på sig. Den är dessutom rättvist tillverkad och stöder kvinnliga hantverkare i Nepal. 

PONCHO

Handvirkad mössa och halsduk

Vill du ha en lite mer traditionell present så satsa på ponchons kusiner, en handvirkad mössa och halsduk i samma härliga färgexplosion som ponchon! Just nu till paketpris - 50€ för båda!❤️

HALSDUK MÖSSA HALSDUK+MÖSSA PAKET

Nattlinne med ögonmask

Sova bör man annars dör man! Vårt nya nattlinne är så skönt! Stretchigt viskostyg med kort ärm och perfekt längd att både sova i och att ha som mysdräkt hemma. Du får dessutom en praktisk sovmask på köpet.

NATTLINNE

Värmande vinterleggings

Värmande vinterleggings - en räddare i nöden när det är kallt ute! Perfekt till tunika och klänningar eller under värmebyxorna när man är ute på kvällspromenad. Mjuka, sköna och HÖGA i midjan! Ett måste i vintergarderoben.

VINTERLEGGINGS


Värmande vinterjeansleggings

Värmande vinterjeansleggings - perfekta till vardagens alla outfits. De håller garanterat rumpan varm och är, precis som kusinen Vinterleggingsen, höga i midjan! 

VINTERJEANSLEGGINGS

Tjock halsduk med stora prickar

Är du efter något mysigt och gosigt till den som alltid är frusen så finns vår sköna, storprickiga halsduk med fransar i en rad olika färger. Snygg och enkel gåva som passar alla!

HALSDUK

Tjocka strumpor med prickar

Strumpor - Det verkar som att alla har samma lömska tvättmaskin som käkar upp strumpor. Därför kan det aldrig bli fel med strumpor till julklapp. Speciellt inte dessa härliga bomullsstrumpor som är lite tjockare och med söta prickar i både glitter och vackra färger!

STRUMPOR

Fingerlösa vantar med pärlor

'Vantar' - Jag har hittat SÅ fina fingerlösa vantar! Håller fingertopparna fria och händerna och handlederna varma. Snyggt glittrande och med pärlor...

VANTAR

Håraccessoaren diademet

Årets håraccessoar - Diademet - gör en comeback! Lika snyggt nu som då! Vi har både glittriga, diadem i sammet och med rosett. Perfekt julgåva!

GLITTRIGA ROSETT SAMMET

Läderkängan 'Nancy'

Vår senaste känga 'Nancy' är en rejäl julklapp som passar någon som vill stå stadigt på jorden. De har en rejäl gummisula och funkar under flera säsonger och till flera olika stilar. Så vågar du dig på att köpa skor till din kära så kommer dessa garanterat vara en uppskattad julklapp! Dessutom kommer ett skovårdskit med kräm, borste, trasa och skosked med på köpet i en söt liten väska! 

NANCY

Tags: christmas

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code