• Quick delivery world wide
 • Clothes for all siezes!
 • Fast & helpful customer service

Marie's blog

Recent Articles

Personlig styling, när det passar dig!
Posted by  , 01.10/2018
3Comments
Personlig styling, när det passar dig!


Alla vet vi hur svårt det kan va att hitta rätt i kläddjungeln. Jag hör så ofta från kvinnor som går in i en butik för att hitta något nytt, men som sist och slutligen går ut med nåt som i princip ser ut som allt annat som redan hänger i garderoben. Man fastar lätt i sina gamla mönster. Många känner att de helt enkelt inte vet var de ska börja. Hur ser jag ens ut? Vad är vackert på min kropp? Vad passar jag i?

Styling är något som måste få ta tid, något som många inte känner att de har. Men alla har väl känt effekten av en riktigt snygg och smickrande outfit? Det kan verkligen lyfta humöret och självförtroendet! Min vision är att varje kvinna ska få blomstra som de är. Varje gång vi får ett mejl där någon ber om hjälp så önskar jag att jag kunde ta med en liten resväska och åka och hjälpa henne!

Så föddes idén om ett enkelt test som vem som helst kan göra, oavsett var de bor eller vilken tid på dygnet det är. Vi kan styling för ALLA storlekar och kroppsformer och våra tunikor är speciellt utformade med olika kroppsformer i åtanke. Visste ni förresten att XL-2XL är vår mest sålda storlek och att vi har plagg upp till 4XL?

Genom styling vill vi hjälpa kvinnor att uttrycka sin personlighet och blomstra för den de är. En läcker och smickrande outfit höjer humöret och självförtroendet och vi vill att det ska vara en glädjefylld upplevelse att prova kläder. Vårt styling-koncept och våra egendesignade plagg är baserade på lång erfarenhet att hjälpa kvinnor i alla åldrar, former och storlekar.

Du behöver inte registrera dej för att kunna göra testet och det tar inte många minuter att fylla i det. Svara på några frågor om din kropp, vad du gillar och om du behöver stylas inför något speciellt evenemang eller bara få lite nya idéer till din vardagsgarderob. Du har även möjlighet att ladda upp en bild på dej själv om du vill!


Jag och mitt team av proffsiga stylister analyserar testsvaren och skickar personliga stylingtips som skulle passa just dig.

Våra stylister analyserar därefter dina svar och inom kort får du ett mejl med olika stylingförslag, rekommendationer på plagg från vårt sortiment, på modeller som skulle passa din kroppsform. Du får kanske också tips på sånt som du kanske inte själv skulle välja, just för att få lite ny inspiration och förslag till hur du kan uppdatera din stil. Är det riktigt bråttom kan du skriva det i slutet av testet så försöker vi hjälpa dig snabbare ;) Du kan själv i lugn och ro kolla in rekommendationerna och låta dej inspireras! Och kom ihåg att det är absolut inget köptvång!

Så skynda er nu och gör testet så jag får börja styla!

Kram/
Marie

 

Tags: styling

3Comments

  • Avatar
   Tuulikki Salonen
   Jan 21, 2019

   Ihanaa löytää oma tyyli.

  • Avatar
   Virve Kerttula
   Jan 22, 2019

   Tulipas ikävä ja huijattu olo tästä!!

   • Avatar
    Marie
    Feb 12, 2019

    Hei Virve!\n\nKiitos paljon palautteesta! Harmillista, että koit palvelumme huonoksi ja että et ole tyytyväinen stailausehdotuksiin jotka sait. Olemme tehneet parhaamme antamiesi tietojen perusteella ja hyvä värillinen kokovartalokuva helpottaa aina stailaamista. Kaikki eivät voi pitää samoista asioista. Stylisti ehdotti sinulle jotain mikä hänen mielestään oli jännä yhdistelmä, mutta takuuta ei ole siitä että kaikilla on sama maku.\n\nStailaustestimme on aivan mainio siitä syytä, että koska se on ilmainen sen voi tehdä useampaan kertaan ja ostopakkoa ei tietenkään ole. Tarkoituksena on antaa vinkkejä pukeutumiseen ja siihen kuinka värejä/kuoseja ja malleja voi yhdistellä keskenään ja mitkä mallit sopivat erityisen hyvin tietyille vartalotyypeille. Eri stylistit stailaavat eri lailla ja tyylejä on useita.\n\nSuosittelen sinua menemään Dress like Marien myymälään, niin saat stailausta/vinkkejä paikan päällä. Stailauselämys on aivan erilainen kasvotusten, oikean ihmisen kanssa. Liikkeitä meillä on Vaasassa, Pedersöressä, Ahvenanmaalla ja Sollentunassa Ruotsissa. Voit myös tutustua valikoimaamme itse verkkokaupassamme.\n\nPalautus on meille tärkeää - sen avulla voimme kehittyä ja parantaa palvelujamme.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code